Maak een keuze uit onze stapelaars

Bij Gentse Heftrucks bvba bieden wij tal van stapelaars aan.

PSL/PS

De compacte stapelaar PSL en PSD van UniCarries zijn zeer veelzijdig en bieden voordelige oplossingen voor stapeltoepassingen op gemiddelde hoogte, voor transport over korte, middellange en lange afstanden, voor loswerkzaamheden en voor incidenteel orderverzamelen. De PSL verplaatst één pallet en de PSD verplaatst twee pallets.

PS

De ideale keuze voor het stapelen van pallets op gemiddelde hoogte (tot 3,5 meter), voor incidenteel orderverzamelen en voor transport over korte, middellange en lange afstanden. De optimale dimensies van de Nissan PS maken de truck zo stabiel dat hij zware ladingen kan transporteren maar nog steeds goed wendbaar blijft voor gebruik in kleine ruimtes.

PSH

UniCarriers zwaargewicht onder de stapelaars met een indrukwekkende hefcapaciteit van maximaal 2,0 ton. Geschikt voor allerlei transporttoepassingen waaronder laden en lossen, intern pallettransport, stapelen en incidenteel orderverzamelen.

TS

Ideaal voor toepassingen met het stapelen van pallets op gemiddelde hoogte (tot 4,8 meter), transport over korte, middellange en lange afstanden en voor incidenteel orderpicken.

Back to Top