Ons aanbod aan orderverzamelaars

Bij Gentse Heftrucks bvba bieden wij tal van orderverzamelaars aan.

PPF/PPL

Een zeer efficiënt assortiment van compacte, lage orderpickers met maximale prestaties door snelle acceleratie, hoge topsnelheden en soepele remeigenschappen.
De ergonomische stuurarm, met optionele stuurbekrachtiging, biedt solide en veilige besturing, met wisselstroomvoorziening voor een gelijkmatig en betrouwbaar functioneren. Beide modellen beschikken over laag niveau vorken. Het model PPL heeft een vast platform terwijl model PPD een in hoogte beweegbaar platform heeft.

PPC/PPD

De orderpickers PPF en PPC van UniCarriers beschikken over bestuurdersplatforms die snel kunnen stijgen en dalen voor optimale productiviteit. Ze vormen een ideale oplossing voor het verzamelen van orders op het eerste en tweede niveau. Een krachtige wisselstroommotor zorgt voor probleemloos en gelijkmatig functioneren, met snelle acceleratie, hoge hef-, daal-, en transportsnelheden.

OPM

De meest geavanceerde ergonomische technieken en uiterst efficiënte hef- en rijprestaties maken van OPM de ultieme keuze voor orderpicking tot een hoogte van 4,5 meter.
De OPM biedt exceptionele stabiliteit en hoge productiviteit op alle niveaus, waarbij de veiligheid en het vertrouwen van de bestuurder de hoogste prioriteit heeft.
Het bestuurdersplatform is ruim en veilig, met een lage instap voor optimaal bestuurderscomfort.

OPH/OPC/OPS

UniCarriers assortiment hoge en multi-level orderpickers beschikt over hefhoogtes tot bijna tien meter. Het ontwerp van de mast en het chassis biedt, in combinatie met de brede wielbasis, uitzonderlijke stabiliteit en veiligheid voor het gebruik van de truck op deze extreme verzamelhoogtes. Door de modulaire constructie en uitgebreide optionele extra’s kan iedere heftruck exact worden aangepast aan de specifieke vereisten van de te laden en lossen materialen. De veiligheid van de bestuurder wordt op ieder niveau gegarandeerd.

Back to Top