Pallettrucks van hoogstaande kwaliteit

Bij Gentse Heftrucks bvba bieden wij tal van pallettrucks aan.

PL

Ellectro-pallettruck voor transport over korte afstanden, ideaal voor laden en lossen, voor werkzaamheden in kleine magazijnen en in productiehallen, en voor het aanvoeren, opslaan en incidenteel verzamelen van orders. Uiterst wendbaar, ideaal voor werkzaamheden in kleine ruimtes. Er zijn drie modellen met een hefcapaciteit van 1450, 1800 en 2000 kg, en met accu’s van 160 tot 230 ampère-uur.

PLP

Ellectro-pallettruck met laaggeplaatste vorken voor transport over middellange en lange afstanden, voor laad- en lostransport op laadperrons en voor incidenteel orderverzamelen op laag niveau. Met robuuste chassisconstructie voor middelzware en zware toepassingen.

ALL

De ALL is waarschijnlijk de meest complete sta-in pallettruck. Hij is ideaal voor transport over middellange en lange afstanden en voor middelzware en zware werkzaamheden.
Hij is beschikbaar in twee chassistypes, met een hefcapaciteit van 2000 kg en accu’s van 240 tot 750 ampère-uur afhankelijk van de operationele toepassing.

XLL

Zitpallettruck met maximaal comfort voor de bestuurder voor snelle transporttoepassingen bij intensief gebruik over lange afstanden. De zitplaats aan de zijkant biedt een veilige en beschermde werkomgeving met uitstekend zicht. Het ministuur draagt bij aan het comfort van de bestuurder, terwijl de pincodebeveiliging voorkomt dat ongeautoriseerd personeel de heftruck kan gebruiken.

Back to Top