Thermische heftrucks huren of kopen in Gent.

Bij Gentse Heftrucks bvba kunt u terecht voor het huren of kopen van thermische- vorkheftrucks. De thermische heftrucks, met LPG- of dieselmotor, hebben een hefcapaciteit van 1,5 ton tot 10,0 ton.

Voor aankoop, bij ons ook Financiering mogelijk!! Vraag ons financieringsmogelijkheden.

DX

De zorg voor ons milieu staat bovenaan ieders agenda.
UniCarriers, als wereldleider op het gebied van LPG motoren die tevens gebruikt worden in veel merken heftrucks, onderkend dit als geen ander.
UniCarriers levert een belangrijke bijdrage aan een schoner en beter milieu getuige de nieuwe ultraschone elektronische geregelde K21 en K25 LPG motoren met standaard geregelde 3-weg katalysator. Deze motoren leveren een uitzonderlijk lage uitstoot die ver beneden de meest strenge milieuregelgeving ligt.

GX

Het comfort en de tevredenheid van de bestuurder zijn belangrijke aspecten bij het ontwerp van het bestuurdersplatform van de GX. De ruime cabine biedt een stressvrije omgeving, zodat de bestuurder zich de hele werkdag kan concentreren op zijn werk. De ergonomisch geplaatste bedieningsfuncties en het lage geluidsniveau maken de heftruck nog beter bestuurbaar. Een optionele, zeer comfortabele stoel maakt het werken nog aangenamer.

ZX

De ingenieurs van UniCarriers Forklift creeërde de ZX met de bestuurder in gedachten. Geavanceerde opties zoals een ergonomisch paneel maakt het voor de bestuurder eenvoudig om grote gewichten met de nodige comfort te behandelen. Een optionele, zeer comfortabele stoel maakt het de werknemer nog aangenamer.

LX serie

De geavanceerde Nissan LX Compact serie biedt een reeks nieuwe technologieën en vormgeving voor een veilige, comfortabele en productieve werkruimte. Zowel voor de bestuurder als voor zijn directe omgeving en collega’s.

Back to Top