• Financiering mogelijk
  • Ruime keuze
  • Scherpe prijzen
  • Direct leverbaar

TCM Heftrucks en onderdelen

Voor TCM heftrucks en onderdelen rekent u op Gentse Heftrucks, officiële TCM dealer voor België. Onze 40 jaar ervaring is uw garantie voor een snelle service aan de beste prijs.

TCM en Gentse Heftrucks

TCM Forklift Trucks is een alom bekende producent van heftrucks, magazijntrucks en compactladers. TCM maakt deel uit van de MLE groep (Mitsubishi Logistnext Europe), wereldwijd de 3de grootste producent van heftrucks. Innovatie staat centraal bij TCM. Al meer dan 60 jaar is dit Japans bedrijf verantwoordelijk voor baanbrekende oplossingen op vlak van veiligheid, milieu en ergonomie.

Om hun uitmuntende kwaliteit te garanderen, zijn de TCM producten enkel verkrijgbaar via een officieel dealer netwerk. We zijn dan ook meer dan trots op onze herkenning als officiële TCM dealer voor België, met de focus op de Gentse kanaalzone.

TCM heftuck aan de beste prijs

Al meer dan 40 jaar staan we bekend als de referentie voor heftrucks. We doen er dan ook alles aan om u een heftruck te kunnen leveren aan de scherpst mogelijke prijs. We bieden de heftrucks van TCM zowel aan voor verkoop als verhuur. Als u een TCM heftruck wilt huren, kan u profiteren van een heleboel interessante formules. Huren op korte of lange termijn, leasing of huurkoop. Samen gaan we op zoek naar de meest interessante optie voor uw specifieke situatie.

Elektrische, diesel of LPG heftrucks van TCM

Het aanbod heftrucks van TCM is enorm uitgebreid. Bent u op zoek naar een heftruck die hoofdzakelijk gebruikt wordt voor werkzaamheden in gesloten ruimtes? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment elektrische heftrucks. TCM ontwikkelt zijn elektrische heftrucks voor sectoren waar strenge hygiëne normen gelden, zoals bv de voedingsindustrie, gezondheidszorg of laboratoria. Bij Gentse Heftrucks kan u een elektrische TCM heftruck huren of kopen met een capaciteit tussen 1 en 5,5 ton.

Voor het vervoeren van zware lasten over grote afstanden zijn de diesel of LPG heftrucks van TCM altijd een goede oplossing. Houd er wel rekening mee dat diesel heftrucks enkel ingezet mogen worden voor werkzaamheden in open lucht. LPG heftrucks daarentegen zijn uitgerust met een katalysator en hebben daarom minder beperkingen voor indoor gebruik. Neem een kijkje in ons ruime assortiment LPG en diesel heftrucks. Bij Gentse Heftrucks kan u een diesel of LPG aangedreven heftruck van TCM huren of kopen met een capaciteit tussen 1,5 en 10 ton.

TCM magazijntrucks

Naast heftrucks, produceert TCM ook een heleboel magazijntrucks. In ons handige overzicht vindt u een ruime selectie elektrische transpalletten, stapelaars, reachtrucks en order pickers. TCM houdt vast aan zijn filosofie voor de productie van magazijntrucks. Kwaliteit, innovatie en veiligheid gaan hand in hand.

Bent u niet zeker welke machine u nodig heeft?
Wilt u meer informatie over onze interessante koop- of huurformules?