• Financiering mogelijk
  • Ruime keuze
  • Scherpe prijzen
  • Direct leverbaar

Hangcha heftrucks en onderdelen

Voor Hangcha heftrucks en onderdelen rekent u op Gentse Heftrucks, officiële Hangcha dealer voor België, met de focus op Oost- en West-Vlaanderen. Onze 40 jaar ervaring is uw garantie voor een snelle service aan de beste prijs.

Hangcha en Gentse Heftrucks

Hangcha is een Chinese fabrikant van heftrucks en magazijntrucks. De afgelopen 65 jaar heeft Hangcha naam en faam vergaard met de productie van hoogwaardige heftrucks en magazijntrucks. Het Chinese bedrijf evolueerde in de vorige eeuw van een kleine, lokale speler tot wereldwijd marktleider voor de productie van allerlei heftrucks en magazijntrucks. Passie, integriteit en innovatie zijn de kernwaarden van Hangcha en dat merkt u aan al hun machines. Hangcha is verantwoordelijk voor enkele zeer interessante innovaties; getuige zijn hun 400+ toegekende patenten.

Hangcha verdeelt zijn heftrucks en magazijntrucks op de Europese markt uitsluitend via officiële partners. Alleen zo kunnen ze een kwalitatieve en snelle service garanderen. Bij Gentse Heftrucks zijn we dan ook zeer trots op onze status als officiële Hangcha partner.

Hangcha heftuck aan de beste prijs

Al meer dan 40 jaar staan we bekend als de referentie voor heftrucks. We doen er dan ook alles aan om u een heftruck te kunnen leveren aan de scherpst mogelijke prijs. We bieden de heftrucks van Hangcha zowel aan voor verkoop als verhuur. Als u een Hangcha heftruck wilt huren, kan u profiteren van een heleboel interessante formules. Huren op korte of lange termijn, leasing of huurkoop. Samen gaan we op zoek naar de meest interessante optie voor uw specifieke situatie.

Elektrische, diesel of LPG heftrucks van Hangcha

Het aanbod heftrucks van Hangcha is enorm uitgebreid. Bent u op zoek naar een heftruck die hoofdzakelijk gebruikt wordt voor werkzaamheden in gesloten ruimtes? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment elektrische heftrucks. Hangcha ontwikkelt zijn elektrische heftrucks voor sectoren waar strenge hygiëne normen gelden, zoals bv de voedingsindustrie, gezondheidszorg of laboratoria. Bij Gentse Heftrucks kan u een elektrische Hangcha heftruck huren of kopen met een capaciteit tussen 1 en 16 ton.

Voor het vervoeren van zware lasten over grote afstanden zijn de diesel of LPG heftrucks van Hangcha altijd een goede oplossing. Houd er wel rekening mee dat diesel heftrucks enkel ingezet mogen worden voor werkzaamheden in open lucht. LPG heftrucks daarentegen zijn uitgerust met een katalysator en hebben daarom minder beperkingen voor indoor gebruik. Neem een kijkje in ons ruime assortiment LPG en diesel heftrucks. Bij Gentse Heftrucks kan u een diesel of LPG aangedreven heftruck van Hangcha huren of kopen met een capaciteit tussen 1,5 en 10 ton.

Hangcha magazijntrucks

Hangcha produceert meer dan alleen heftrucks. In ons handig overzicht vindt u een ruime selectie elektrische transpalletten, pallettrucks, stapelaars en tow trucks. Hangcha houdt vast aan zijn filosofie voor de productie van magazijntrucks. Passie, integriteit en innovatie gaan hand in hand.

Bent u niet zeker welke machine u nodig heeft?
Wilt u meer informatie over onze interessante koop- of huurformules?