Verhuur op lange of korte termijn

Verhuur op lange of korte termijn van heftrucks, reachtrucks en magazijntrucks. Kies voor Gentse Heftrucks en geniet van vele voordelen.

Verhuur op lange termijn

Een langdurig project op poten gezet, maar nog een (extra) heftruck, reachtruck of magazijntruck nodig? Bij Gentse Heftrucks kan u al deze toestellen op lange termijn huren. De meeste van onze toestellen verhuren we voor een periode tussen 3 en 7 jaar. Slechts af en toe een machine nodig? Bij ons kan u de huur van uw toestel spreiden.
Wij voorzien telkens een toestel op maat. Onze specialisten houden rekening met al uw noden en wensen bij het uitkiezen van de meest geschikte machine.
Wij hebben twee verschillende opties voor de verhuur van machines:

  • Financiële rental
    Hierbij verhuren we u een heftruck zonder dat we onderhoud aan het toestel doen.
  • Operationele rental
    Bij dit type van verhuur onderhouden we het toestel ook. Hoe vaak we dit doen, hangt af van het aantal uren dat het toestel draait.

Verhuur op korte termijn

Nog op zoek naar een heftruck, reachtruck of magazijntruck voor een korte periode? Dan bent u bij Gentse Heftrucks aan het juiste adres. Vanaf minimum 1 dag voorzien wij de toestellen die u nodig heeft. Op korte termijn huren doet u bij ons meestal tot maximum 3 maanden, maar voor sommige projecten verhuren we tot zelfs 1 jaar.
In onze voorraad vindt u verschillende types van heftrucks. U kan bij ons een heftruck vinden op LPG/diesel of elektriciteit met verschillende afmetingen en hefhoogtes. Op vlak van voorzetstukken kan u bij ons kiezen tussen mechanische of hydraulische voorzetstukken. Dit is slechts een klein deel van de verschillende opties die we aanbieden.
Uw toestel laten leveren? Dat doen we graag! Met onze eigen vrachtwagens leveren we steeds stipt ter plekke. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om het vervoer.